marți, 2 aprilie 2019

Rombul lui Herrinckx



             Rombul lui Herrinckx  face parte din categoria dispozitivelor radionice desenate si este format din patru romburi  unele intr-altele avand in centru simbolul solar (un cerc cu un punct in mijloc). Este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente grafice active.
             Combina energia electromagnetica terestra cu energia solara, functionand fara a avea vreo limita de distanta.
             Puterea dispozitivului provine prin imbinarea energiei simbolului solar cu cea a celor patru romburi ce au o putere energetica de 300 de ori mai mare decat a unuia singur.

Caracteristici: 

 - este foarte utilizat in transmiterea influentelor benefice de toate tipurile spre un anumit subiect : om, animal, planta;
- puterea de emisie depinde de numarul de romburi si de grosimea lor. Cu cat numarul este mai mare    iar grosimea mai mica, cu atat eficienta creste;
- rombul trebuie obligatoriu orientat cu axa mare pe directia Nord-Sud a Pamantului;
- martorul si scopul (idea-forta, afirmatia) se pune in centrul rombului;
- durata de emisie poate fi continua sau determinata prin metode infoenergetice.

              Din punct de vedere ezoteric, rombul concentreaza energia ce vine din afara. Folosirea lui presupune o cat mai buna orientare Nord-Sud a axei mari.

- Varful Nordic reprezinta spiritul in evolutie, suisul materiei catre sublim si eliberare;
- Varful Sudic evoca spiritul in involutie, materializarea luminii;
- Baza comuna celor doua triunghiuri simbolizeaza liberul arbitru.

               Rombul lui Herrinckx este utilizat cu rezultate foarte bune si in aparatele radionice, ca amplificator. Efectele sunt mult amplificate daca rombul este asezat intre doua foi de hartie neagra sau intr-o incinta (cutie) neagra. In radiestezie, negrul este considerat amplificator puternic.


Rombului printat pe o coala A4, i se vor adauga in centru:

- proba martor : un obiect al persoanei asupra careia se actioneaza - poate fi o proba biologica (o bucatica de unghie, un fir de par, o picatura de sange, etc.) sau nonbiologica.

- scopul : o idee sau o afirmatie scrisa pe o hartie, o bucata de hartie colorata pentru a transmite influentele culorii respective, un remediu homeopat, un fragment de planta pentru a transmite influentele acesteia asupra organismului, etc (asezate peste proba martor).
                Simultan se pot plasa mai multi martori cu conditia ca acestia sa fie coerenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu