luni, 18 noiembrie 2019

STICK PAD-ul


         Stick Pad-ul (Sensor pad, rubbing plate) este una dintre cele mai importante componente ale unui dispozitiv radionic, fiind o parte integranta a majoritatea dispozitivelor radionice. In esenta, Stick Pad-ul este un detector utilizat in locul pendulului radiestezic cu ajutorul caruia operatorul realizeaza acordul dispozitivului radionic. Uneori este numit si "detector tactil".  Aceasta parte componenta este alcatuita de obicei dintr-o bobina plana simpla sau bifilara (Tesla) ori dintr-o simpla placa de cupru conectata la amplificatorul dispozitivului radionic sau la partea de iesire a acestuia. Deasupra bobinei sau a placii de cupru se afla un strat subtire de plastic (diferite tipuri de polimeri) sau chiar sticla, pe care degetul poate aluneca usor.


         Se presupune ca atunci cand un deget este frecat pe suprafata Stick Pad-ului se creaza o cantitate mica de electricitate statica ce poate actiona ca purtator pentru intentii in emisia semnalelor radionice. Alti radionicieni afirma ca pe langa aceste campuri electrice naturale de frecventa joasa, este implicata si o energie mai subtila cum ar fi cea orgonica sau chi.





Cum se realizeaza acordul si cum se foloseste Stick Pad-ul?

         Pentru realizarea acordului dispozitivului radionic cu ajutorul acestui detector, se aduce degetul aratator de la mana dreapta (pentru dreptaci) pe suprafata Stick Pad-ului si se misca usor pe acesta. Daca degetul este prea uscat si aluneca greu, se umezeste usor suflandu-se peste el. Daca este prea umed si aluneca greu, se sterge pe o bucata de panza.


         In timp ce fiecare buton al dispozitivului radionic se roteste (cu mana stanga), frecandu-se in acelasi timp suprafata Stick Pad-ului, la un moment dat degetul aratator de la mana dreapta se va gripa (se va bloca sau va incepe sa se miste greu). Acesta este momentul in care acordul este realizat si se trece la urmatorul buton pana ce se finalizeaza actiunea. Pentru ca acordul sa fie realizat corect, in tot acest proces, trebuie ca mintea operatorului sa fie focalizata pe afirmatia pusa la partea de intrare a dispozitivului. Operatorul trebuie sa fie cat mai relaxat si detasat, butoanele se rotesc lent iar degetul trebuie tinut lejer pe suprafata Stick Pad-ului.

         Dupa efectuarea acordului, dispozitivul radionic trebuie lasat in aceeasi pozitie nemiscat pana cand este facut un nou acord. Daca dispozitivul radionic este miscat din greseala, acordul trebuie refacut. Efectul maxim al actiunii radionice este de obicei in primele ore de la efectuarea acordului. Cel mai indicat este ca acesta sa se faca de doua ori pe zi, seara inainte de culcare si dimineata urmatoare la trezire.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu